TELEFONISCH CONTACT:

MAANDAG - DONDERDAG: 08:00 TOT 17:00 UUR

VRIJDAG: 08:00 TOT 12:00 UUR

Plezier in vakkundig samenwerken

STOUTEN

TANDTECHNIEK

Vacatures

VACATURES

VOLGENDE

Gipstechnicus M/V/X 

Ben jij handvaardig en weet je van aanpakken? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bij Stouten Tandtechniek kom je terecht in een warme, informele sfeer waarin jij een cruciale rol speelt.

De functie

Als gipstechnicus sta je in de gipskeuken. Je verwerkt afdrukken tot mooie en functionele gipsmodellen die aan de basis liggen van o.a. gebitsprotheses, kronen en splints (knarsplaten).

Hier haal jij plezier en uitdaging uit

Dit ben jij

Je bent een gedreven persoon die van aanpakken weet en in staat om de gehele dag staand werk te verrichten. Werkervaring in de tandtechniek is zeker niet noodzakelijk, ervaring met handarbeid wel. Je bent fulltime (34-38 uur) beschikbaar en bent, wanneer dat nodig is, bereid een stapje extra te doen. Je wil de gipskeuken eigen maken, uiteindelijk de verantwoordelijkheid over de afdeling dragen en functioneert het liefst in teamverband. 

Wie wij zijn

Stouten Tandtechniek is van oorsprong een familiebedrijf. Sinds 1987 vervaardigen we tandtechnische werkstukken zoals bijvoorbeeld protheses, kronen en bruggen. Zowel met de hand als digitaal. Alles wat wij maken in ons laboratorium in Uden, maken we in opdracht van tandheelkundig behandelaars.

Ons hechte team bestaat uit vaktechnische specialisten met een geweldig oog voor precisie. We gaan collegiaal en gemoedelijk met elkaar om; we werken echt in teamverband voor het allerbeste resultaat. Om een goed beeld te krijgen van ons vakgebied, ben je van harte welkom om een dagdeel mee te kijken in ons laboratorium.

Hoe kun je reageren

Stuur een mail met je cv en motivatie naar info@stoutentandtechniek.nl.

Mocht je vragen hebben, bel ons dan op 0413 - 26 29 00.

©

EST

| STOUTEN TANDTECHNIEK

Plezier in vakkundig samenwerken

VIOLIERSTRAAT 27-A

5402 LA  UDEN

Website door