TELEFONISCH CONTACT:

MAANDAG - DONDERDAG: 08:00 TOT 17:00 UUR

VRIJDAG: 08:00 TOT 12:00 UUR

Plezier in vakkundig samenwerken

STOUTEN

TANDTECHNIEK

Vacatures

VACATURES

VOLGENDE

Tandtechnicus M/V/X

Kroon- en Brugwerk 

Laat jij mensen weer breeduit lachen? Werk jij oplossingsgericht en heb je oog voor detail? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De functie

Als tandtechnicus kroon- en brugwerk zorg jij ervoor dat jij op basis van zowel digitale als fysieke modellen prachtig werk levert om iemands gebit te vervolmaken. Je helpt regelmatig patiënten door middel van het inkleuren en inpassen van kroon- en brugwerk, al dan niet, op implantaten.

Hier haal jij plezier en uitdaging uit

Dit ben jij

Je bent een harde werker en functioneert goed op een kleine afdeling. Je beheerst het afwerken en opbakken van kroon- en brugwerk. Bovendien heb je ervaring met CAD-CAM-techniek en beheers je de bijbehorende software (bij voorkeur 3Shape, DWOS en exocad DentalCAD). Je bent fulltime (38 uur) beschikbaar en bent, wanneer dat nodig is, bereid een stapje extra te doen. Je stelt hierbij het belang van het team voorop

Wie wij zijn

Stouten Tandtechniek is van oorsprong een familiebedrijf. Sinds 1987 vervaardigen we tandtechnische werkstukken zoals bijvoorbeeld protheses, kronen en bruggen. Zowel met de hand als digitaal. Alles wat wij maken in ons laboratorium in Uden, maken we in opdracht van tandheelkundig behandelaars.

Ons hechte team bestaat uit vaktechnische specialisten met een geweldig oog voor precisie. We gaan collegiaal en gemoedelijk met elkaar om; we werken echt in teamverband voor het allerbeste resultaat. Om een goed beeld te krijgen van ons vakgebied, ben je van harte welkom om een dagdeel mee te kijken in ons laboratorium.

Hoe kun je reageren

Stuur een mail met je cv en motivatie naar info@stoutentandtechniek.nl.

Mocht je vragen hebben, bel ons dan op 0413 - 26 29 00.

©

| STOUTEN TANDTECHNIEK

Plezier in vakkundig samenwerken

VIOLIERSTRAAT 27-A

5402 LA  UDEN

Website door