TELEFONISCH CONTACT:

MAANDAG - DONDERDAG: 08:00 TOT 17:00 UUR

VRIJDAG: 08:00 TOT 12:00 UUR

Plezier in vakkundig samenwerken

STOUTEN

TANDTECHNIEK

Behandelaars

BEHANDELAARS

EST werkt uitsluitend in opdracht van tandheelkundige behandelaars. Duidelijke en frequente communicatie met u als specialist vinden wij vanzelfsprekend om samen tot een goed eindproduct voor de patiënt te komen. Wij werken daarom met vaste aanspreekpunten.

EST bestaat sinds 1987 waardoor wij over een ruime ervaring en vakkennis beschikken. Bovendien hebben wij een groot assortiment implantaat artikelen die wij u kunnen uitlenen, zoals bijvoorbeeld afdrukstiften en speciale schroevendraaiers. Wij werken uiteraard gestructureerd en met verscheidene vaste controlepunten tijdens ons werkproces. Iedere opdracht wordt altijd afgerond met een gegarandeerde eindcontrole. Dit is voor ons belangrijk zodat we voortdurend nastreven om u de juiste kwaliteit van en tevredenheid op ons werk te leveren.

Ons vaste team bestaat uit 16 personen met diverse specialismen. Waardoor wij alle voorkomende tandtechnische werkzaamheden kunnen uitvoeren en leveren. Heeft u interesse in een samenwerking met ons laboratorium, dan maken wij graag een afspraak met u voor een kennismakingsgesprek.

Met als doel: PLEZIER IN VAKKUNDIG SAMENWERKEN

Gereedschap

©

EST

| STOUTEN TANDTECHNIEK

Plezier in vakkundig samenwerken

VIOLIERSTRAAT 27-A

5402 LA  UDEN

Website door