TELEFONISCH CONTACT:

MAANDAG - DONDERDAG: 08:00 TOT 17:00 UUR

VRIJDAG: 08:00 TOT 12:00 UUR

Plezier in vakkundig samenwerken

KRONEN

STOUTEN

TANDTECHNIEK

Kronen en bruggen

KRONEN & BRUGGEN

Om de kleur te laten bepalen voor een kroon of brug, zal de tandarts u aangeven om ons te bellen voor een afspraak. De afspraak om de kleur en vorm te bepalen en uw wensen door te nemen duurt ongeveer tien minuten. Tijdens deze afspraak schat onze tandtechnicus in of een vervolgafspraak, inkleuren aan de stoel, nodig is voor het juiste eindresultaat.

Een vervolgafspraak houdt bij ons in, dat we het werkstuk bij de laatste fase van het maken, bij u in de mond gaan passen en met u erbij gaan afronden. Wij halen de noodvoorziening eraf en het nieuwe werkstuk wordt beoordeeld op kleur en vorm. De tandtechnicus zal daarna verder werken aan uw kroon aan de techniektafel, daarbij hoort ook het bakproces in een porseleinoven. Daarna volgt het weer inpassen van de kroon of brug in de mond. Samen met u wordt gekeken of u tevreden bent met het resultaat. Aan het einde van de afspraak wordt de noodvoorziening weer teruggeplaatst.

Het inkleuren aan de stoel neemt ongeveer 3 uur in beslag, met daartussen enkele wachttijden. De tijdsduur van de afspraak is een inschatting en kan variëren. De eindafspraak voor het definitief vastzetten van de kroon of brug wordt altijd uitgevoerd door uw tandarts. Welke na uw bezoek aan het laboratorium voorspelbaar en gecontroleerd zal verlopen.

Kronen bruggen

©

EST

| STOUTEN TANDTECHNIEK

Plezier in vakkundig samenwerken

VIOLIERSTRAAT 27-A

5402 LA  UDEN

Website door