TELEFONISCH CONTACT:

MAANDAG - DONDERDAG: 08:00 TOT 17:00 UUR

VRIJDAG: 08:00 TOT 12:00 UUR

Plezier in vakkundig samenwerken

STOUTEN

TANDTECHNIEK

Patiënten

PATIËNTEN

PATIËNTEN

In opdracht van onze klanten, de tandarts of een andere tandheelkundige behandelaar, wordt uw tandtechnisch werkstuk door ons gemaakt. Ieder mens is anders, dat maakt een tandtechnisch werkstuk zo uniek.

Dagelijks ontvangen wij patiënten op ons laboratorium, altijd op verwijzing van de tandarts of de specialist en op afspraak. Wij werken in het verlengde van uw behandelaar. Op ons laboratorium zijn twee behandelkamers en onze entree is tevens wachtruimte.

Tandtechnische behandeling

Om de kleur te laten bepalen voor een kroon of brug, zal de tandarts u aangeven om ons te bellen voor een afspraak. De afspraak om de kleur en vorm te bepalen en uw wensen door te nemen duurt ongeveer tien minuten. Tijdens deze afspraak schat onze tandtechnicus in of een vervolgafspraak met inkleuren aan de stoel nodig is voor het juiste eindresultaat.

Tijdens het maken van uw nieuwe gebitsprothese komt het voor dat de tandarts u naar ons doorverwijst.

Op de datum van de gemaakte afspraak komt u naar ons laboratorium om uw prothese te passen en de stand van de tanden naar uw wens te laten maken.

Heeft u onlangs een nieuwe prothese aangemeten gekregen. Dan is het de bedoeling dat u met deze voorziening een tijd vooruit kunt. Dit gaat altijd gepaard met een gewenningsfase, ook als u al jaren een prothese heeft gedragen. De combinatie van nieuwe elementen op een nieuwe, strakkere basis vraagt namelijk het een en ander van uw aanpassingsvermogen.

PROTHESE

REINIGING

Schoonmaken van de prothese is het beste met vloeibare zeep en een zachte borstel, zodat het zeker niet schuurt. De mond poetst u met een tandenborstel en tandpasta. Heeft u implantaten, dan is het verstandig om ook deze dagelijks goed te reinigen.

©

EST

| STOUTEN TANDTECHNIEK

Plezier in vakkundig samenwerken

VIOLIERSTRAAT 27-A

5402 LA  UDEN

Website door