TELEFONISCH CONTACT:

MAANDAG - DONDERDAG: 08:00 TOT 17:00 UUR

VRIJDAG: 08:00 TOT 12:00 UUR

Plezier in vakkundig samenwerken

STOUTEN

TANDTECHNIEK

Tandtechniek

TANDTECHNIEK

In opdracht van onze klant, de tandarts of een andere tandheelkundige behandelaar, ontvangen wij een digitale afdruk. Aan de hand daarvan wordt het gewenste unieke werkstuk gemaakt. Door de kennis van de behandelaar en de tandtechnicus samen te voegen, komen we tot een zo goed en mooi mogelijk eindresultaat voor de patiënt.

Het vervaardigen van alle tandtechnische werkstukken voor tandartspraktijken, kaakchirurgen of centra voor bijzondere tandheelkunde behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. 

De tandtechniek is dynamisch en veelzijdig, naast het ambachtelijke handwerk zijn we ook gespecialiseerd in de digitale tandtechniek, waardoor we voor elke tandtechnische uitdaging een gepaste oplossing hebben.

Tandtechnisch werkstuk

Dankzij het gebruik van verschillende scanners en softwarepakketten zoals Dental Wings, 3 Shape en de EXO CAD software van DTX STUDIO kunnen we alle scans ontvangen en verwerken. Alle aangeleverde open CAD/CAM-bestanden kunnen wij ontvangen en verwerken. Het heeft onze voorkeur om met originele producten te werken. 

©

EST

| STOUTEN TANDTECHNIEK

Plezier in vakkundig samenwerken

VIOLIERSTRAAT 27-A

5402 LA  UDEN

Website door