TELEFONISCH CONTACT:

MAANDAG - DONDERDAG: 08:00 TOT 17:00 UUR

VRIJDAG: 08:00 TOT 12:00 UUR

Plezier in vakkundig samenwerken

STOUTEN

TANDTECHNIEK

Vacatures

VACATURES

Officemanager 

Administratieve alleskunner 

Uden | fulltime | hbo

Onze administratieve processen zijn heel divers, dus zit jij als energieke alleskunner precies op je plek. Jij zet altijd net dat ene tandje bij om al deze processen soepel te laten verlopen. Jouw administratieve ervaring is daarin niet per se leidend, het juiste inzicht en de juiste drive wel.

Dit ga je doen

Als administratieve alleskunner ben je verantwoordelijk voor de post en de telefoon, maar ook voor het inplannen van patiënten, verwerking van binnenkomende werkopdrachten, facturatie, verlofregistratie, facilitaire voorraad en de juiste verzending en routing van de tandtechnische werkstukken die Stouten Tandtechniek vervaardigt. Daarnaast ondersteun je de directie op administratief gebied. Het betreft een nieuwe functie, dus je kunt zelf mee de invulling bepalen. We zijn bezig met een professionaliseringsslag en kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken!

Dit daagt je uit

  • Efficiënt verwerken van binnengekomen werkopdrachten, orderbonnen en het uitzetten van werkopdrachten.
  • Zorgen dat onze tandtechnische werkstukken altijd op de juiste tijd, op de juiste plaats en voor de juiste persoon beschikbaar komen. 
  • Overzicht bieden aan je collega's door het verwerken van uren, verlof en de vakantieplanning.
  • Interne verslaglegging en het ondersteunen van de directie.
  • Ervoor zorgen dat er gewerkt wordt volgens de protocollen van de MDR (kwaliteitsmanagementsysteem) en de directie hierbij ondersteunen.

Wie jij bent

Jij bent een gedreven en doelgericht persoon. Nauwkeurigheid is voor jou een vanzelfsprekendheid. Je begrijpt als geen ander dat gestructureerd bezig zijn belangrijk is, zeker in het verlengde van een tandtechnisch laboratorium. En moet het een keer anders of heeft het spoed, geen nood, jij hebt een oplossing. Jij laat sowieso graag van je horen, regelmatig verras je ons met jouw ideeën en verbetervoorstellen. En natuurlijk klinkt jouw glimlach altijd door aan de telefoon.


Ervaring op tandheelkundig gebied is geen must. Een pré is het wel. Ook jouw opleidingsrichting hoeft niet specifiek aan te sluiten. Je denkt op hbo-niveau en plannen en organiseren van het werk ligt je goed. Enkele jaren ervaring is gewenst; jij weet hoe je hier stevig je tanden in moet zetten. 

Wie wij zijn

Stouten Tandtechniek is van oorsprong een familiebedrijf. Sinds 1987 vervaardigen we tandtechnische werkstukken zoals protheses, kronen en bruggen. Zowel met de hand als digitaal. Alles wat wij maken in ons laboratorium in Uden, maken we in opdracht van tandheelkundig behandelaars.

Ons hechte team bestaat uit vaktechnische specialisten met een geweldig oog voor precisie. We gaan collegiaal en gemoedelijk met elkaar om; we werken echt in teamverband voor het allerbeste resultaat. Om een goed beeld te krijgen van ons vakgebied, ben je van harte welkom om een dagdeel mee te kijken in ons laboratorium.

Hoe kun je reageren

Ben jij onze nieuwe officemanager?

Neem dan contact op met Sofie Bouw via sollicitatie@metsofie.nl en reageer in ieder geval voor 16 april 2021.

©

| STOUTEN TANDTECHNIEK

Plezier in vakkundig samenwerken

VIOLIERSTRAAT 27-A

5402 LA  UDEN

Website door