TELEFONISCH CONTACT:

MAANDAG - DONDERDAG: 08:00 TOT 17:00 UUR

VRIJDAG: 08:00 TOT 12:00 UUR

Plezier in vakkundig samenwerken

STOUTEN

TANDTECHNIEK

Vacatures

Ervaren Prothesetechnicus M/V/X

Met oog voor precisie

Ben jij degene die alles met een prothese kan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Bij Stouten Tandtechniek kom je terecht in een warme, informele sfeer waarin jij een cruciale rol speelt.

De functie

Binnen een team van 6 personen ben je verantwoordelijk voor alle facetten in het vervaardigen van een prothese. Samen met het team zorg je er voor dat alle werkstukken op tijd het lab verlaten. Je gaat je bezighouden met de digitale mogelijkheden in het vervaardigen van werkstukken.

Hier haal jij plezier en uitdaging uit

Dit ben jij

Je bent een alleskunner die georganiseerd te werk gaat. Je bent fulltime beschikbaar en vindt het niet erg om, sporadisch, over te werken. Ook ben je ervaren met CAD/CAM of bent bereid om de digitale technieken te leren beheersen. Je communiceert actief met je collega’s en helpt het team waar nodig.

Wie wij zijn

Stouten Tandtechniek is van oorsprong een familiebedrijf. Sinds 1987 vervaardigen we tandtechnische werkstukken zoals bijvoorbeeld protheses, kronen en bruggen. Zowel met de hand als digitaal. Alles wat wij maken in ons laboratorium in Uden, maken we in opdracht van tandheelkundig behandelaars.

Ons hechte team bestaat uit vaktechnische specialisten met een geweldig oog voor precisie. We gaan collegiaal en gemoedelijk met elkaar om; we werken echt in teamverband voor het allerbeste resultaat. Om een goed beeld te krijgen van ons vakgebied, ben je van harte welkom om een dagdeel mee te kijken in ons laboratorium.

Interesse

Heb jij interesse om als ervaren prothesetechnicus te werken bij Stouten Tandtechniek? Laat dan hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

©

EST

| STOUTEN TANDTECHNIEK

Plezier in vakkundig samenwerken

VIOLIERSTRAAT 27-A

5402 LA  UDEN

Website door